Aperobites

Bruschetta van tonijn – pesto parmezaan  

Bruschetta van zalm  huis gemarineerd

Bruschetta
rilette van eend 

Croque met Pata Negra – basilicumdip 


Lamsworstjes uit de Balkan met paprikadip – in de josper-grill klaargemaakt 

Italiaanse bergham - handgesneden

Starters


Toast met gemarineerde zalm 

Gegratineerde coquilles – fijne groenten – saffraansaus  

Scampi met look – tomaat  

Carpaccio van tonijn  –  pesto – olijfolie – basilicum – parmezaan 

Carpaccio van rund “Blonde d’Acquitaine” BIO – porcini olie – rucola 

Gepofte aardappel Ostendaise - bieslook - zure room - garnalen

Gebakken ganzenlever met boschampignons 


1/2 kreeft uit de oven 

Pasta & Salads

Kamut pasta BIO met verse groenten – pesto basilic – vers gemalen Pecorino

Crispy salade met geitenkaas “Volle Maan“ BIO  

Fish


Verse paling – groene kruidensaus – frietjes

Tonijn - kort gegrild op de Josper - ratatouille - aardappelen - rozemarijn

Gebakken zeetong cat. 1 EXTRA – salade – frietjes

TASTING Gebakken zeetong  - salade - frietjes

Kabeljauwfilet Kardinaal - garnalencoulis - warme groenten - aardappelpuree

Marseillaanse bouillabaisse met rouille - toast

1/1 kreeft uit de oven

Meat

Lamskroon - wilde tijmsaus - wintergroenten - aardappelgratin

Tournedos rossini met ganzenlever - in de boter gebakken - frietjes


Côte à l’os “Blonde d’Aquitaine” BIO met salade – frietjes – sauzen ( per 2 pers. )  JOSPER-GRILL

TASTING Côte à l’os “Blonde d’Aquitaine” BIO met salade – frietjes – sauzen ( per 3 pers. )  JOSPER-GRILL 

Irish rib-eye “Black Angus” met salade – frietjes – sauzen  JOSPER-GRILL

TASTING Irish rib-eye “Black Angus” met salade – frietjes – sauzen  JOSPER-GRILL


Filet pur “Holstein“ BIO met salade – frietjes – sauzen  JOSPER-GRILL

TASTING Filet pur “Holstein“ BIO met salade – frietjes – sauzen  JOSPER-GRILL

One pot wonders


Indiase viscurry van zeewolf - heek - scampi – rijst 

Coq au vin van piepkuiken - champignons - spek - salade - frietjes


Hongaarse goulash van rund – frietjes 

Marokkaanse gehaktballetjes van lam – 7 verse groenten – ras el hanout – couscous 

Tajine van lamsschenkel - 7 verse groenten - ras el hanout - couscous


Sweets

Limoensorbet – vodka 

Dame blanche van vanilleijs – warme chocoladesaus 

Trio van notenijs en koffielikeur


Crème brulée  

Chocolademousse  

Sabayon met rode vruchten – vanilleijs 

Glaasje boerenjongens (opgelegde krieken in jenever) – huisgemaakt 

Juniors

Biefstukje – frietjes – sausje 

Gepaneerde visfilet – frietjes of puree – verse appelmoes 

Spaghetti van BIO pasta – verse tomaat – jonge wortels – varken/rund 

Ijs van vanille / chocolade / aardbei – 1 of 2 bolletjes  

Een restaurant met een verhaal

“Les Gitanes”, een intrigerende naam voor een sfeervol restaurant vol curiosa. Unieke kleurrijke schilderijen en authentieke zigeunermuziek verwijzen naar lang vervlogen tijden... Een restaurant met een boeiende geschiedenis met het oog op vernieuwing en verandering op deze unieke locatie. Wil je hier meer over weten? Lees verder bij onze leuke weetjes!

Reserveer uw tafel

U kan hieronder eenvoudig reserveren. Deze reservatie is alleen geldig als deze door ons werd bevestigd.