Aperobites

Bruschetta van tonijn – pesto parmezaan  

Bruschetta van zalm  huis gemarineerd

Bruschetta
rilette van eend 

Croque met Pata Negra – basilicumdip 


Lamsworstjes uit de Balkan met paprikadip – in de josper-grill klaargemaakt 

Italiaanse bergham - handgesneden

Starters

Trio van wildpaté – uienkonfijt – toastbrood van rozijnen en vijgen 

Toast met gemarineerde zalm 

Gegratineerde coquilles – fijne groenten – saffraansaus  

Scampi met look – tomaat  

Carpaccio van tonijn  –  pesto – olijfolie – basilicum – parmezaan 

Carpaccio van rund “Blonde d’Acquitaine” BIO – porcini olie – rucola 

Gebakken ganzenlever met boschampignons 


1/2 kreeft uit de oven 

Veggie

Kamut pasta BIO met verse groenten – pesto basilic – vers gemalen Pecorino

Crispy salade met geitenkaas “Volle Maan“ BIO  

Fish

Verse linguini met zeevruchten

Verse paling – groene kruidensaus – frietjes

Gebakken zeetong cat. 1 – salade – frietjes

Roodbaars op vel gebakken – blanke botersaus – puree met prei

1/1 kreeft uit de oven

Meat and Fish uit de Josper-grill

Lamsspies met tian zuiderse groenten – half volkoren rijst

Côte à l’os “Blonde d’Aquitaine” BIO met salade  frietjes – sauzen

Irish rib-eye “Black Angus” met salade – frietjes – sauzen

Filet pur “Holstein“ BIO met salade – frietjes – sauzen

Tonijn – kort gegrild – ratatouille – aardappelen – rozemarijn

Meat uit de pan

Filet van hert – truffelhoning – puree met groene kool

Fazantenfilet – gesmoorde witloof – spek/cèpes – calvadossaus – puree met knolselder 

Tournedos rossini met ganzenlever – in de boter gebakken – frietjes

One pot wonders

Stoofpotje van wildzwijn – mengeling van boschampignons – puree met groene kool

Indiase viscurry van zeewolf - heek - scampi – rijst 

Hongaarse goulash van rund – frietjes 

Marokkaanse gehaktballetjes van lam – 7 verse groenten – ras el hanout – couscous

Marseillaanse bouillabaisse met rouille – toast 

Marseillaanse bouillabaisse royal met rouille – halve kreeft 

Sweets

Limoensorbet – vodka 

Dame blanche van vanilleijs – warme chocoladesaus 

Crème brulée  

Chocolademousse  

Sabayon met rode vruchten – vanilleijs 

Glaasje boerenjongens (opgelegde krieken in jenever) – huisgemaakt 

Juniors

Biefstukje – frietjes – sausje 

Gepaneerde visfilet – frietjes of puree – verse appelmoes 

Spaghetti van BIO pasta – verse tomaat – jonge wortels – varken/rund 

Ijs van vanille / chocolade / aardbei – 1 of 2 bolletjes  

Een restaurant met een verhaal

“Les Gitanes”, een intrigerende naam voor een sfeervol restaurant vol curiosa. Unieke kleurrijke schilderijen en authentieke zigeunermuziek verwijzen naar lang vervlogen tijden... Een restaurant met een boeiende geschiedenis met het oog op vernieuwing en verandering op deze unieke locatie. Wil je hier meer over weten? Lees verder bij onze leuke weetjes!

Reserveer uw tafel

U kan hieronder eenvoudig reserveren. Deze reservatie is alleen geldig als deze door ons werd bevestigd.